Over ons

Bouwservice H.J. Heikens is een gerenommeerd bouwbedrijf dat in 2007 is opgericht en is gespecialiseerd in het uitvoeren van kleine en middelgrote verbouwingen en renovaties van woningen. Met jarenlange ervaring in de bouwsector hebben wij ons ontwikkeld tot een bedrijf dat bekend staat om het leveren van kwalitatief hoogwaardig vakmanschap en het leveren van oplossingen op maat. Wij begrijpen dat het renoveren of verbouwen van uw woning een belangrijke en persoonlijke investering is en daarom zetten wij ons in om uw visie te realiseren en een resultaat te leveren waar u tevreden over bent.

Naast verbouwingen en renovaties bieden wij ook complete nieuwbouwoplossingen aan. Wij werken met de beste materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw nieuwe woning voldoet aan alle bouwtechnische normen en uw persoonlijke wensen.

Naast het uitvoeren van bouwprojecten, bieden wij ook advies op maat over het creëren van een inbraak veilige woning. Wij begrijpen dat de veiligheid van uw woning van groot belang is en daarom bieden wij oplossingen aan om uw woning te beveiligen tegen inbraak en diefstal.

Bij Bouwservice H.J. Heikens staan wij bekend om onze transparante en persoonlijke aanpak. Wij zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van gedegen advies. Wilt u meer informatie of een offerte opvragen, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij uw bouwprojecten.

Wij zijn op zoek naar jou!

Vacature timmerman


Wij zijn door aanhoudende drukte momenteel op zoek naar een ervaren timmerman om ons team te versterken

Als timmerman bij Bouwservice H.J. Heikens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden, zoals het plaatsen van kozijnen, deuren, maar ook bijvoorbeeld het renoveren van daken. 

Wij zoeken iemand die beschikt over de nodige ervaring als timmerman en die graag de handen uit de mouwen steekt. Als jij een passie hebt voor de bouw en het leuk vindt om in een team te werken, dan is dit de ideale functie voor jou. Ook als je momenteel bezig bent met een opleiding in de bouwsector en op zoek bent naar een werkplek om praktijkervaring op te doen, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden uitdagende projecten waarbij vakmanschap en kwaliteit voorop staan. Als timmerman bij ons bedrijf krijg je de kans om te werken aan mooie projecten en jezelf verder te ontwikkelen als professional binnen de bouwsector.

Ben jij de timmerman (in opleding) die wij zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op met Hendrik-Jan Heikens via 06-23844173 om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Wat kunnen wij voor u betekenen?


  • Kozijnen vervangen
  • Uitbouw realiseren
  • Dakkapel renoveren
  • Badkamer verbouwen
  • En meer!

Bekijk hier een selectie van de projecten die wij de afgelopen tijd hebben uitgevoerd. 

Kleine verbouwingen

Middelvergrote verbouwingen

Woningrenovaties

Nieuwbouw